Onze bedden

Onderschuifbed

Onderschuifbed

Onder de eerste box is precies passend de 2e box geschoven. Het onderschuifbed wordt eenvoudig tevoorschijn gereden en komt door een simpele handeling middels een scharnierend frame omhoog. Zo creëert u in een handomdraai een tweepersoons bed of twee aparte bedden.

Vouwbed

Vouwbedden

Het luxe vouwbed is eenvoudig in en uit te klappen, ideaal voor kleine ruimtes of voor gebruik als logeerbed. Het klapmechanisme zorgt ervoor dat het vouwbed middels één handeling kan worden opgemaakt voor slapen of om op te bergen. 

De voordelen van onze bedden

.

Ruimtebesparend

Een ruimtebesparend bed is de perfecte keuze voor kleine ruimtes, zoals hotelkamers en appartementen. Ze bieden gasten een extra slaapplaats zonder veel ruimte in je inrichting in beslag te nemen. Bij het kiezen van een ruimtebesparend bed moet je rekening houden met de grootte van je ruimte en de stijl van je inrichting. Wij beschikken over een ruime keuze uit beddenovertrekken, waardoor we altijd wel een bed kunnen vinden die in de stijl van uw ruimte past.

 

Extra gasten 1

Onverwachte gasten

Als je plotseling onverwachte gasten over de vloer krijgt, zijn onze bedden de perfecte oplossing. We bieden een ruime keuze aan onderschuifbedden in verschillende maten en stijlen om aan je behoeften te voldoen. Bovendien zijn onze bedden gemakkelijk op te zetten en af te breken, zodat je je ruimte optimaal kunt benutten.

 

Extra bedden 3

Multifunctionele ruimte

Als je een kamer multifunctioneel wilt maken, zijn onze bedden de perfecte oplossing. Je kunt het bed als eenpersoonsbed gebruiken of het uittrekken om een tweepersoonsbed te maken. Dit maakt het gemakkelijk om gasten van alle maten te ontvangen. U kunt daarom gemakkelijk uw ruimte aanpassen op de wensen van uw klant. Hierdoor kunt u meerdere opties aanbieden voor verschillende soorten bezoekers.

 

Onze producten

Vouwbed GB100 mmodel

GB 100

Het luxe vouwbed GB100 logeerbed is eenvoudig in en uit te klappen, ideaal voor kleine ruimtes of voor gebruik als logeerbed. Een luxe uitstraling door het beklede hoofdbord.

Het luxe vouwbed is voorzien van een hoogwaardig Bonellvering matras. Het metalen bedframe zorgt voor een goede stabiliteit tijdens de nacht. Door de hoogwaardige kogel gelagerde rubberen wieltjes is het verzetten van het bed geen probleem. 

GB-110 vouwbed

GB 110

Afmeting: 90 x 200

Het luxe vouwbed GB110 logeerbed is eenvoudig in en uit te klappen, ideaal voor kleine ruimtes of voor gebruik als logeerbed. Een luxe uitstraling door het beklede hoofdbord.

Het luxe vouwbed is voorzien van een hoogwaardig Bonellvering matras. Het metalen bedframe zorgt voor een goede stabiliteit tijdens de nacht.

Door de hoogwaardige kogel gelagerde rubberen wieltjes is het verzetten van het bed geen probleem. 

GB-120 vouwbed

GB 120

Afmeting: 90 x 200

Het luxe vouwbed GB120 logeerbed is eenvoudig in en uit te klappen, ideaal voor kleine ruimtes of voor gebruik als logeerbed. Een luxe uitstraling door het beklede hoofdbord.

Het luxe vouwbed is voorzien van een hoogwaardig Bonellvering matras. Het metalen bedframe zorgt voor een goede stabiliteit tijdens de nacht. Door de hoogwaardige kogel gelagerde rubberen wieltjes is het verzetten van het bed geen probleem. 

Dubbel-divan-bed

Dubbel divan

80 x 200 of 90 x 200

Het onderste uitschuifbed rolt makkelijk op stevige wieltjes onder het bovenste bed uit, hierdoor krijg je ook geen krassen op de vloer.

Als het uitschuifbed uitgeklapt is, staat deze op pootjes en rolt deze niet weg tijdens het slapen. Naast elkaar zijn de bedden even hoog.