sfeerfoto-bed

Wat is een onderschuifbed en wat zijn de voordelen ?

Een onderschuifbed is een klein bed dat kan worden opgeborgen onder een ander bed of in een kast wanneer het niet wordt gebruikt. Dit maakt het de perfecte keuze voor kleine ruimtes, zoals hotelkamers en appartementen. Als er onverwachts extra gasten komen, hoeft u alleen maar het onderschuifbed uit te trekken en ze hebben een slaapplaats!

Wat zijn de voordelen van een onderschuifbed?

Een onderschuifbed is het ideale bed voor extra gasten, maar wat zijn nog meer voordelen? We zetten ze voor je op een rijtje:

 

Ruimtebesparend

Een onderschuifbed is de perfecte keuze voor kleine ruimtes, zoals hotelkamers en appartementen. Ze bieden gasten een extra slaapplaats zonder veel ruimte in je inrichting in beslag te nemen. Bij het kiezen van een ruimtebesparend bed moet je rekening houden met de grootte van je ruimte en de stijl van je inrichting. Wij beschikken over een ruime keuze uit hoezen, waardoor we altijd wel een bed kunnen vinden die in de stijl van uw ruimte past.

Onverwachte gasten

Als je plotseling onverwachte gasten over de vloer krijgt, zijn onze bedden de perfecte oplossing. We bieden een ruime keuze aan onderschuifbedden in verschillende maten en stijlen om aan je behoeften te voldoen. Bovendien zijn onze bedden gemakkelijk op te zetten en af te breken, zodat je je ruimte optimaal kunt benutten.

Multifunctionele ruimte

Als je een kamer multifunctioneel wilt maken, zijn onze bedden de perfecte oplossing. Je kunt het bed als eenpersoonsbed gebruiken of het uittrekken om een tweepersoonsbed te maken. Dit maakt het gemakkelijk om gasten van alle maten te ontvangen. Bovendien zijn onze bedden gemakkelijk op te zetten en af te breken, zodat je je ruimte optimaal kunt benutten. Wij hebben verschillende soorten onderschuifbedden, die elk zijn unieke uiterlijk heeft. Zo hebben wij altijd een bed dat bij uw ruimte paste, een GB100 past bijvoorbeeld perfect in een wat luxere kamer.

Afspraak inplannen?


Als je onze bedden in levende lijve wilt zien, bieden we afspraken in onze showroom aan. Zo kun je de bedden van dichtbij bekijken en al je vragen stellen. Om een afspraak te maken, neem contact met ons op. We kijken er naar uit je te helpen het perfecte bed voor je ruimte te vinden!